Bocska Bence

Személyi edző

 

Telefon: +36 70 425 4637

E-mail: bocskabence@gmail.com

 

„Negatívnak és lustának lenni egy betegség mely fájdalomhoz, nehézségekhez, depresszióhoz, rossz egészséghez és kudarchoz vezet. Légy proaktív és tegyél meg mindent azért hogy sikereket érj el.”

 

Végzettségeim, eredményeim:

 

  • Art Edzőképző - Testépítés és Fitness Sportoktató
  • Art Edzőképző - Személyi edző
  • Art Edzőképző - Életmód és Táplálkozási tanácsadó
  • Biotech - Kvalifikált táplálékkiegészítő szaktanácsadó
  • Biotech Beach Body 2017 - Men’s Physique 1. hely
  • Fitbalance 2017 - Talent Men’s Physique 2. hely
  • Scitec Muscle Beach 2017 - Men’s Physique 3. hely

 

Edzői hitvallásom:

 

Sziasztok Bocska Bence vagyok személyi edző és ex fitnesz versenyző. Idestova 12 éve foglalkozom a testépítéssel, melyet küzdősport előzött meg egészen kicsi gyerekkoromtól fogva. Versenyzőként igen sok tapasztalatot szereztem az évek során izomépítés és a diéta kapcsán, melyet nagy hatékonysággal fel tudok használni edzői munkám során. Azt gondolom, hogy ebben a szakmában az a hiteles edző, aki saját magán meg tudja mutatni azt amit mond, vagy képvisel.

 

Nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki sportoljon egészen fiatal kortól kezdve, ugyanis ez az ami igazán megtanítja az embert többek között az alázatosságra és nem utolsó sorban fitt egészséges testet köszönhetünk neki. Azt gondolom, hogy az edzőtermi edzések egy megfelelő étkezéssel párosítva az egyik legkomplexebb és legjobb sport, mert úgy tudjuk alakítani saját magunkat mint egy szobrász a szobrát.

 

Ma már el sem tudnám képzelni hogyan vezetném le a felesleges erőimet és stresszt az edzés nélkül. Próbáld ki Te is!

 

Amit várhatsz tőlem:

 

Közös munkánk elején átfogó felmérést végzek mind a testi, mind a mentális állapotodat illetően. Ez azért nagyon fontos, hogy összhangban tudjunk fejlődni testileg-lelkileg, ugyanis testünk építése közben személyiségünk is változik pozitív irányba. Célodtól függően személyre szabottan a számodra leghatékonyabb edzés-étkezés kombinációt állítjuk össze. Étrend tervezése közben szem előtt tartom, hogy milyen élelmiszereket preferálsz és mit nem, illetve étel érzékenységeket, betegségeket.

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–22 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 3 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap: