Buk Tibor

Telefon: +36 30 576 1427

Facebook: Power Therapy

 

Végzettségeim:

 

  • Sportedző, testépítés
  • Thor FMT (funkcionális edző)
  • Gyógymasszőr
  • Yumeiho masszőr (japán masszázstechnika)
  • Complex Spine Method

 

Masszőri hitvallásom:

 

Hosszú évekig edzőként dolgoztam, csoportos erőemelő edzéseket, illetve személyi edzéseket vezettem, nézeteimet próbáltam mindig frissen tartani, folyamatos önképzéssel. Ennek ellenére egyre többször éreztem, hogy nem ez az én utam….

Aktív sportoló vagyok, erőemeléssel foglalkozom 2016 óta, Magyar Bajnoki címet is szereztem, erre vagyok a legbüszkébb. Az évek alatt sajnos kialakult nálam egy krónikus váll gyulladás, majd egy lumbágó, így kétségessé vált szeretett sportom folytatása. Nem adtam fel, minden követ megmozgattam és számtalan kezelés és utánajárás eredményeként végül meggyógyultam és visszatérhettem a versenyzéshez. A gyógyulási/kezelési idő alatt sok szakemberrel, orvossal megismerkedtem, ez segített megtalálni az igazi utat az életemben: Eldöntöttem, hogy masszőr-terapeuta leszek, és azért fogok dolgozni, hogy senkinek se kelljen lemondania a mozgásról, legyen akár hobbista, akár élsportoló!

 

Miért szavazz nekem bizalmat?

 

TUDOM, HOGY MIVEL JÁR A SPORTTERHELÉS

Az edzői évek alatt rengeteg tapasztalatot szereztem a különböző gyakorlatokról, megtanultam rendszerben látni mozgásokat, az emberi testet. Sportolóként pedig tisztában vagyok a terheléssel járó kockázatokkal és a sérülésekkel járó fájdalommal.

 

AZ ÉLETHOSSZIG TANULÁSBAN HISZEK

Tudásomat igyekszem folyamatosan bővíteni, hogy a kapott bizalmat fenntartsam és megbízható szakember maradjak.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT, KOMPLEX TERÁPIÁT KAPSZ

Nincs két egyforma ember, épp ezért nincs két egyforma kezelés sem. Elhivatottan dolgozom azon, hogy a pácienseim fájdalmát megelőzzem, csökkentsem, megszüntessem.

 

MEGELŐZÉS • REGENERÁCIÓ • REHABILITÁCIÓ

 

Keress bizalommal!

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–22 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 3 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap: