Molnár Petra

személyi edző

 

Telefon: +36 30 425 3532

E-mail: mpetra9206@gmail.com

 

„Az akadály csak addig számít, amíg félünk tőle. Aki bátor és körültekintő, aki ezt a kettőt egyesíteni tudja, az feltétlenül eléri célját.”     /Kenneth Roberts/

 

Végzettség:

 

  • Fitness - Testépítő Sportoktató
    (Weider Professional Fitness Trainer)
  • Fanatic jump oktató
  • Aerobic oktató
  • Táplálkozási- és életmód tanácsadó
    (Weider Professional Fitness Trainer)

 

Edzői hitvallásom:

 

Gyermekkorom óta sportolok, tudom és érzem is, hogy mit jelent ez mind a testnek, mind a léleknek. Fontosnak tartom tudatosítani az emberekben, hogy mennyire fontos a testmozgás, a megfelelő táplálkozás, főleg a mai világban. Nem csupán esztétikai, annál inkább egészségi és prevenciós okok miatt. Célom, hogy az edzettem élvezze mozgást és a vele járó energikusságot fittséget elérve így a kitűzött célját.

 

Amit várhatsz tőlem:

 

Ha fittebb, energikusabb  és magabiztosabb életre vágysz, ha jobban szeretnéd érezni magad a bőrödben, keress fel bátran! Én segítek Neked az általad kitűzött célok elérésében, legyen szó fogyásról, alakformálásról, izomépítésről vagy életmódváltásról. Vidám hangulatú, változatos, ám kemény edzéseimet, szabad súlyos, saját testsúlyos és gépeken végzett gyakorlatok ötvözik. A testmozgáson kívül az egészséges élethez elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás, ehhez szintén tudok tanácsokat adni. A fejlődésedhez és kitartásodhoz a kellő motivációt és szigort biztosítom, már csak TE kellesz, Rajtad múlik a döntés!

 

„Nem kell nagyon jónak lenned ahhoz, hogy elkezd, de el kell kezdened, hogy nagyszerű legyél!”

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–22 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 3 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap: