Reiter Dóri

Sporttáplálkozási és életmód tanácsadó, sportedző

 

Telefon: +36 70 319 4383

E-mail: reiter.dora88@gmail.com

Facebook: Reiter Dóri sporttáplálkozási
és életmód tanácsadó, sportedző

Instagram: dori_reiter

 

„A kitartás kulcsa nem kizárólag a verejtékmirigyekben rejlik. Szükséges hozzá a képzelet is. A kitartáshoz egyértelmű céllal kell rendelkeznünk, és képesnek kell lennünk ezt elménkkel kiterjeszteni, azaz olyanra kell gondolnunk, ami nincs a szemünk előtt. A képzelet elhozza számunkra a jövőt…!”     /Ed Caesar /

 

Végzettségeim, eredményeim:

 

  • OKTÁV továbbképző központ – sportedző
  • IWI – sporttáplálkozási tanácsadó és táplálékkiegészítés
  • IFBB Magyar Kupa – Bikini modell - 160 cm kategória

 

Edzői hitvallásom:

 

6 éves korom óta a sport az életem része. Sportiskolába jártam és több sportban is kipróbáltam magam, versenyszerűen is. A sport megtanított az önfegyelemre, a kitartásra és arra, hogy milyen jó érzés átlépni a saját korlátainkat. Számtalan sérülésből felépülve és megtapasztalva, hogy milyen elhízottan vagy túl soványan élni az életet úgy érzem, hogy sokaknak tudok motiváció és jó példa lenni ahhoz, hogy elegendő kitartással bármire képesek vagyunk!

 

Amit várhatsz tőlem:

 

Ha fogyni, hízni, izmosodni, formásodni szeretnél, vagy hátproblémáid miatt javítani szeretnél a tartásodon, ha változtatni szeretnél étkezési szokásaidon és teljes életmódot váltani, fordulj hozzám bizalommal! Én mutatom Neked az utat, a többihez már csak a te kitartásodra van szükség!

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–22 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 3 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap: