Tréfás Norbert

Személyi edző

 

Telefon: +36 70 311 4999

E-mail: norbert.trefas@gmail.com

Facebook: Tréfás Norbert

 

„A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.”  – /Muhammad Ali/

 

Végzettség:

 

  • Fitness Instruktor, Debreceni Egyetem
  • Funkcionális Tréner, Weider Professional
  • Gerinc Tréner, Weider Professional
  • Életmód- és Táplálkozási Tanácsadó, Weider Professional
  • Sporttáplálkozás és Teljesítményfokozás Tanácsadó, Weider Professional

 

Edzői hitvallásom:

 

Egykori élsportolóként felsorolhatnám az elért sporteredményeimet, továbbá részletezhetném, hogy mely sportot meddig űztem. Ezt nem teszem, a felsorolás helyett annyit mondok, hogy nem az a legfontosabb, hogy a dobogó hányadik fokára tud felállni az ember, hanem az, hogy a mindennapjait ne keserítse meg a mozgásszegény életmód okozta sérülés, fájdalom.

Cukorbetegként átéltem, hogy milyen túlsúlyosan az élet, nem beszélve a fájó ízületekről, melyeket a helytelen étkezésből adódó jelentős súlytöbbletem és a sportsérüléseim okoztak. A helyes táplálkozásra fokozatosan áttérve közel 50 kg túlsúlytól szabadultam meg. A két gerincsérvem, a két kificamodott vállam, térdkalácsom és a bokám már a múlté. Emiatt kijelenthetem, hogy megfelelő Prehabilitációval és szakszerű Rehabilitációval mindenki élhet teljes életet, ahogy Nekem is sikerült.

 

Amit várhatsz tőlem:

 

Szakszerű, személyre szabott edzéstervvel és minden emésztési, valamint egészségügyi problémára kiterjedő helyes táplálkozási tanácsokkal támogatlak az úton, hogy elérd céljaidat.

Nyitva tartás: hétfőtől vasárnapig 6–22 óráig

 

Copyright © Chili Fitness 3 – Minden jog fenntartva!

Cím:

Telefon:

E-mail:

Honlap: